Du er her. #1 - Foreningswebsite > Skydning > Flugtskydning

Flugtskydning

Skovsgård Jagtforening råder over egen flugtskydningsbane, hvor der skydes jagt, skeet samt diverse skydninger fra skydetrailer. Vi holder åbent hver tirsdag i april, maj og juni måned, samt de to første tirsdag i september. Herudover kan der være særlige åbningsdage - du kan holde dig orienteret her på siden.

Flugtskydning1.jpg

Info vedr. flugtskydning i SJF:

Der vil alle aftener på skydebanen være mulighed for at prøve kræfter med skeetskydning, jagtskydning samt forskellige skydninger fra foreningens skydetrailer og kaninkaster.

Skovsgård Jagtforenings flugtskydningsbane ligger i Tranum Øvelsesterræn tæt på Ejstrup Strand. Adressen er Sandmosevej 514, 9460 Brovst.

Flugtskydning.jpg

Foreningen sælger patroner i kal. 12 og 20. Du må dog gerne selv medbringe godkendte flugtskydningspatroner på banen.

Der vil være mulighed for at købe pølser, øl, vand, the og kaffe.

Har du spørgsmål eller forslag så kontakt:
Flugtskydningskoordinator
Kenny Christensen